CO. VAN SHENZHEN DELIXIN, LTD

De kwaliteit is eerste, is de Klant opperst.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Shenzhen Delixin Co.,Ltd

Shenzhen Delixin Co.,Ltd

1
companyPics.title0
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : ACE DELIXIN
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 10000000-12000000
Opgericht Jaar : 1986
Export pct : 80% - 90%

Co. van SHENZHEN DELIXIN, Ltd is een gespecialiseerde onderneming die ontwikkeling, Vervaardiging, Marketing, en de professionele diensten van het antistatische van het pakketmateriaal en toegangsbeheer systeem en de aanverwante apparatuur integreert.

Ons hoofdkwartier bepaalt van in Singapore de plaats. Wij hebben etc. één of andere verschillende tak companyes in Maleisië, Indonesië, Thailand. Het integreert ontwerp, productie, vervaardiging, de dienst geheel.
 

Sinds zijn opgericht, heeft Ons bedrijf altijd het bedrijfsprincipe „Kwaliteit is eerste aangehangen, is de Klant opperst“, pogen wij te worden eerste in de wereld en de wereld-gekende hi-tech onderneming.

Met de ononderbroken bevordering van het product, zijn de Productprestaties veel hoger geweest dan de handels belangrijkste rivaal, Meanwhile.We originaliteit op diverse gebieden nu heeft.

Naast Chinese markt. Onze productuitvoer naar Zuidoost-Azië. Het Midden-Oosten, Europa en de markt van Verenigde Staten, het product bereiken algemene vrienden van alle gangen van het leven.

Wij vervaardigen de onderstaande producten in verschillende takfabriek voor over vele jaren.
De eerste de Dragerband van de fabrieksopbrengst, plastic spoel, dekkingsband. Het omvat PS, HUISDIER, PC-dragerband en SMT-dragerband, allerlei spoel en behandelt band.
De tweede fabriek produceert het vacuümdienblad van PS/PVC/PET/PC/PP vormt producten.
De derde fabriek vervaardigt zo de uitdrijvingsproducten, met inbegrip van het HUISDIER van pvc、 pp、 PS、, PC, Acryl plastic blad, IC-buis, geleidende tegels en de pvc-lijstmat en rubbermat
De vierde ESD van de fabrieksopbrengst kleine kantoorbehoeftenproducten, ESD PEN, ESD documenthouder, ESD kentekenhouder, ESD klem, ESD handschoen, niet-geweven gezichtsmasker, CPE schoendekking, menigte GLB, etc.
Vijfde turnstile van de fabrieksopbrengst met ESD meetapparaat, de doos van de Weerstandsmeter., de monitor van de polsriem etc.
Wij wijden ons om de wereld met onze kwaliteitsproducten en uitstekende diensten aan zeer concurrerende prijzen aan te bieden. Met onze ononderbroken inspanning, hebben wij veel van de best-kwaliteitsproducten aan over de hele wereld uitgevoerd.

 

Contactgegevens
Shenzhen Delixin Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Frank

Tel.: 86-13510962050

Fax: 86-755-89690955

Direct Stuur uw aanvraag naar ons